Sport

2022 – 2023

Dit academiejaar introduceren we maar liefst twee nieuwe sportpraesides! Maak kennis met Stijn en Lise, de sportievelingen die de komende maanden Dentalia’s sportactiviteiten zullen organiseren. Zet alvast deze belangrijke data in de agenda:

Skireis: 03/02/2023-13/02/2023

Sportdag: 26/04/2023

Dit jaar introduceren wij ook de ‘sportspaarkaart’. Elke keer je aanwezig bent op een sportactiviteit krijg je een stempel op deze kaart. Een volle spaarkaart kan ingeruild worden voor één gratis consumptie op een feestje van Dentalia.

We nemen dit jaar ook opnieuw deel aan de interfacultaire tornooien, georganiseerd door het FK (FaculteitenKonvent). Heb je interesse om de Gentse tandartsen in opleiding te vertegenwoordigen of om te komen supporteren voor je medestudenten? Twijfel dan zeker niet om iemand van het praesidium te contacteren via sociale media voor meer informatie!

Naast de skireis en sportdag staan er uiteraard nog een heleboel andere activiteiten gepland (denk aan: schaatsen, cafésporten, swingen, padellen, jeneverbaseball…). Houd dus zeker onze Facebook- en Instagrampagina in de gaten voor de precieze data!

Hopelijk tot binnenkort!

2021 – 2022

Onze sport Jade heeft deze vakantie niet stilgezeten. Integendeel. Na deze vreemde tijden gaat zij er alles aan doen om die Corona vetjes van onze tandheelkundestudenten eraf te zweten, of om de kilootjes die zullen volgen na onze talloze feestjes te kunnen compenseren. Naar goede oude gewoonte zal er weer 3 keer 5K gelopen worden, een Zumba, naar de Jumpsky etc!

Houd dus zeker onze Facebook en Instagram in de gaten, leg die sportkleren al maar klaar en gaan!

Sfeerbeelden van de yoga/muurklimmen-activiteit die plaats vond nog voor de huidige corona-maatregelen kan je hieronder bekijken.