Feest & Cultuur

2022 – 2023

Zijn jullie klaar voor een jaar vol feestjes?

Onze kersverse feest- en cultuurpraesides Wout en Ruben zijn van plan ervoor te zorgen dat onze studenten op dat gebied niks te kort komen dit jaar!

Van ons openingsvat en de herrezen openingsfuif, tot epische feestjes in onze stamcafés de Porterhouse en de Pallieter. Bereid jullie dus maar voor op een jaar vol geweldige festiviteiten.

Alle verdere informatie rond de feestjes en andere evenementen kan je vinden op de facebook-pagina. Daar zullen ook telkens de foto’s van het evenement verschijnen.

Laten we er met z’n allen met volle teugen van genieten dit jaar en tot in de P8!

2021 – 2022

Nu het leven weer een beetje terug is van nooit weggeweest, staan onze feestjes Svetlana & Tine en onze lustrum Charlotte weer klaar om alles uit de kast te halen om de verloren maanden weer dubbel zo hard in te halen! Tevens vieren we dit jaar nog steeds ons 80e levensjaar aangezien we dit vorig jaar niet volwaardig hebben kunnen doen.

Zo openen we het semester met ons befaamde openingsvat in de Pallieter en checken we de week erna wat de cafés in het centrum van Gent ons te bieden hebben met een openingskroegentocht! Verdere evenementen zullen gecommuniceerd worden via Facebook & Instagram, daarna kan je de mooie plaatjes terugvinden op onze Facebook of hieronder.

Bereid je al maar goed voor want we vliegen er vanaf dag 1 goed in, tot in de P8!

Sfeerbeelden van de beginactiviteiten in september & oktober 2020 zijn hieronder te vinden.

Je vindt daarnaast ook altijd de link naar alle foto’s van die activiteit onder de titel, neem zeker eens een kijkje!

Introductiedag + vat 23/09/2021

Link: https://www.facebook.com/media/set?vanity=Dentalia&set=a.10157886352756227

Kroegentocht 4/10/2021

Link: https://www.facebook.com/media/set/?vanity=Dentalia&set=a.10157901406786227